Sonoflex szigetelt légcsatorna a LitsEnergy-vel!

Sonoflex szigetelt légcsatorna a LitsEnergy-vel!

Mutatjuk, miért is érdemes Sonoflex szigetelt légcsatornát választani. Egyrészt tisztázzuk le, miért is kell nekünk a jó légcsatorna? Mert szeretjük a tiszta és minőségi levegőt. Ez hozzásegít az egészségünk megőrzéséhez és a biztonságos munkavégzéshez, tanuláshoz vagy szórakozáshoz is. Éppen ezért a légtechnikai rendszerek mindenhol ott lehetnek: ipari épületekben, gyárakban, irodaházakban vagy magánházakban. Ezen belül pedig nem mindegy, milyen anyagból készült és mennyire strapabíró légcsatorna elemekkel dolgozunk.

A szakértőkre kell mindig bízni a választást. Ők tudják ugyanis, hogy mi hová lehet a legmegfelelőbb. Az olyan cégekre, mint a LitsEnergy, bátran bízhatjuk a megtervezést és a kivitelezést, karbantartást is.

A Sonoflex szigetelt légcsatorna szellőző, légkondicionáló és légcserélő rendszerekhez használható. Különösen jó lehet az olyan területeken, ahol esetleg követelmény lehet a mechanikai szilárdság, hő- és  tűzállóság vagy a hangcsillapító képesség is.

 A Sonoflex szigetelt légcsatorna tulajdonságai közé tartozik többek között az alufólia külső borítás, 2 egyenként 12 μm vastagságú poliészter réteg és üvegszál szigetelés.

Ajánlott cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük